Doktorica Darija saopštila STRAŠNE VIJESTI! EVO ko sada OBOLIJEVA OD COVIDA 19! na udaru su OVO GRAĐANI! – Kreacije Portal
Novo

Doktorica Darija saopštila STRAŠNE VIJESTI! EVO ko sada OBOLIJEVA OD COVIDA 19! na udaru su OVO GRAĐANI!

Situacija na balkanskom području što se tiče covida 19 nije nimalo sjajna. Taman kada smo svi pomislili da je sve u redu, i da je prestalo, tu smo se grdno prevarili, nismo slušali doktore i njihove savjete. U biti prvi talas još uvijek nije završen, samo se završio u Kini, odakle je sve i krenulo, dok je na našim područjima ipak još uvijek u blagom padu, ali nije gotov.Tim povodom jučer se medijima u Srbiji oglasila i doktorica darija Kisić Tepalčević, koja je rekla da je stvar individualne brige svakog čovjeka u Srbiji, koliko će zapravo biti zdrav i zaštićen od bilo koje bolesti, pa tako i od korona virusa.

Mesto: Beograd
Datum: 14.03.2020
Dogadjaj: DRUŠTVO/ZDRAVSTVO – konferencija za novinare u Vladi Srbije na temu korona virusa
Licnosti: Darija Kisiæ TepavèeviæOna je navela da se svi trebamo ugledati na najstarije koji nisu ni prestali nositi zaštitne maske. Ljudi koji su najugroženiji su oni koji ne drže distancu, i koji se kreću u velikim skupovima, i pri tome ne nose nikakvu zaštitu za svoje lice prije svega. Svako ko dopusti udaljenost manje od jednog metra, je u opasnosti.

Oglasi – Advertisement