Đoković IZDAO Sve Srbe: Ovo Mu Neće Oprostiti- Kako Je Mogao To Da Napravi, SRAM TE BILO (FOTO)

0

Najbolji srpski sportista i trenutno najbolji teniser sveta Novak Đoković sigurno će se u istoriji tenisa zapisati kao jedan od najvećih svih vremena. U svakom svom javnom nastupu isticao je veliku ljubav prema svojoj zemlji, Srbiji, i često pokazuje koliko je rodoljubiv svojim postupcima, pa je u nekim svojim izjavama naglasio da veruje da je Kosovo srpska zemlja, na šta su kosovski Albanci zamerili. Poznato je i koliko novca je donirao Srbiji u raznim situacijama, pa i za vreme pandemije virusa korone.

Uz to, Novak je zajedno sa suprugom Jelenom osnovao fondaciju kojom pokušava pomoći mnogim ljudima u Srbiji, ali i celom regionu, pa ga mnogi vole i cene još više, iako je to zbog jedne od njegovih izjava, koja je nedavno otkrivena. za mnoge se čak zaljubio u neke, a za neke je čak postao mržen. da bi mogao voljeti odigrati nekoliko mečeva za reprezentaciju Monaka pred kraj karijere, zemlju u kojoj živi sa porodicom posljednjih 13 godina. Balere je rekao da mu je Novak otkrio da jako voli Monako i da bi želio da se na neki način zaduži sa tom državom.

No, kako sada stvari stoje, ta kombinacija vjerovatno je nemoguća, jer su pravila u tenisu u organizaciji ITF-a prilično stroga i teniskom igraču nije toliko lako igrati za reprezentaciju neke zemlje, ako je već igrao za neku drugu zemlju. Mnogi su se odmah požalili da je Novak zamerio što živi u Mleku, a ne u Srbiji i da tamo plaća porez, a ne u svojoj zemlji, iako je poznato da je porez u Mleku mnogo niži i da tamo žive mnogi teniseri ti razlozi