DOK JE ČARLS SPAVAO SA KAMILOM, NJEGOVA SESTRA JE IMALA AFERU SA KAMILINIM MUŽEM- A onda je došlo do još većeg SKANDALA

0

Otkako je objavljeno da je preminula britanska kraljica Elizabeta II koja je bila najdugovječniji vladar koja je Britanijom vladala 70 godina, mediji ne prestaju da objavljuju razne informacije o njoj, poznate i manje poznate, kao i o ostalim članovima kraljevske porodice, koja spada među najpoznatije porodice na svijetu. Posebno su javnosti zanimljive informacije koje su vezane uz novog britanskog kralja, Čarlsa III, koji je već i preuzeo prijestol, a koji mnogima i nije baš omiljeni član kraljevske porodice.

On je poznat i kao suprug pokojne i mnogima omiljene princeze Dajane, te je upravo zbog svoga odnosa prema njoj on i postao omražen u javnosti, jer je poznato da je varao Dajanu sa Kamilom Parker. Mnogi smatraju da ne postoji porodica na svijetu koja ima zamršenije odnose među članovima, od kraljevske porodice, posebno kada su ljubavni odnosi u pitanju. Navodno je sve to povezano sa Kamilom i vremenom kada je ona imala 25 godina, i kada je ona Čarlsu bila otkrila kako je njena prabaka bila ljubavnica njegovog praprapradjeda i da osjeća kako ona i Čarls imaju nešto zajedničko.

Nakon svega toga, Čarls je počeo malo više da obraća pažnju na Kamilu, te je izgubio glavu za njom i počeo je da joj se udvara, ali nakon toga je morao da odsluži svoju obavezu prema mornarici. Kamila je za to vrijeme bila ušla u vezu sa Endrjuom Parkerom Boulsom koji će joj kasnije postati suprug. Taj brak je trajao dosta dugo, a kada je došlo do rastave, Endrju je bio započeo emotivnu vezu sa Čarlsovom sestrom Anom, da bi se nakon toga ipak pomirio sa Kamilom, te su se i vjenčali. U međuvremenu je i Čarls upoznao Dajanu, koju je oženio, i koja je postala najomiljenija svjetska princeza.

Ostatak pročitajte OVDJE