Dobile otkaz istoga trenutka kada se pojavio snimak: Medicinske sestre snimale šta rade sa malim bebama , čisto šale radi (VIDEO)

0
69

Rođenje djeteta je svakako najveći i najvažniji događaj za bilo koju ženu. Mnogi do te najsvetije uloge dolaze dosta teško, uz velike muke i odricanja, pa je stoga normalno, a isto je to i za žene koje lakše zatrudne, da kada dođu u bolnicu tokom porođaja , a i poslije njega očekuju da će se medicinsko osoblje brinuti o njima, majci i bebi, na najbolji mogući način.

Međutim, u ovome slučaju to uopšte nije bilo tako, jer ovo što su ove medicinske sestre radile tek rođenim bebama je užasnulo ne samo svaku majku na svijetu, nego i sve ljude na svijetu. PŠosebno kada je izašao snimak kojima su se te pojedine sestre i hvalile, čitav svijet je bio zgrožen viđenim.

Čim se ovaj snimak pojavio na internetu, istoga trena su tri medicinske sestre dobile otkaz, i izgubila su svoja radna mjesta u porodilištu. Čak je i cijeli tim doktora bio zgrožen time da su ove sestre bile u stanju da takvo nešto rade sa tek rođenim bebama.

Ovakva okrutnost i neprofesionalnost se rijetko viđa, a po nekim medijima, radi se o medicinskim sestrama koje su radile u jednoj od bolnica u Saudijskoj Arabiji, koje su se zabavljale na način da su gnječile glavu male bebe koja bi na sve to pravila face koje su nasmijavale ove neljude od medicinskih sestara.

Iz Ministarstva zdravlja ove zemlje je odmah došlo obavještenje da su ove sestre sankcionisane, kao i da će im biti zabranjeno zauvijek da rade u struci u bilo kojoj drugoj bolnici te zemlje.

Zbog pravila , kao i zbog okrutnosti koje se mogu vidjeti na videu ne možemo staviti video unutar našega teksta, ali ukucajte na YouTube: newborn baby gets head squashed by laughing nurse i sve će vam biti mnogo jasnije.