Do sada neviđeni Đoković. Rekao mu je da će ga pronaći nakon meča: Terenom su odjekivale teniserove riječi, nakon što ga je navijač uspio iznervirati

0
74

Jedan od najpoznatijih tenisera na svijetu Novak Đoković, se uspio plasirati u osminu finala Otvorenog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je odnio pobjedu nad Amerikancem Denisom Kudluom. Ali trijumf je zasjenio događaj prije samog početka meča,  dokazao je da i on ima granicu koju ne dopušta ljudima da pređu, jer i on je samo čovjek kojeg ponekad savladaju emocije.

 

Kasnije je izbjegavao da daje izjave na pitanja šta mu je navijač rekao, ali je rekao da mu je učinio ogromnu ulusu i da mu je pomogao, mada je siguran da mu je to bila posljednja stvar koju je pokušavao da postigne u tom trenutku.

Dok se Đoković zagrijavao prije samog početka meča, jedan navijač koji se nalazio na tribinama terena mu je doviknuo nešto iza leđa, na šta je Đoković poludio. Iako je malo ko uspio da razumije navijačevu poruku, svi su jasno čuli Novaka kada mu je poručio da će ga pronaći poslije meča.