DNEVNI HOROSKOP PREDVIĐA: Strelčevi su nesigurni u emotivnom smislu, a evo čega treba da se PAZE! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

DNEVNI HOROSKOP PREDVIĐA: Strelčevi su nesigurni u emotivnom smislu, a evo čega treba da se PAZE!

  • Ovan

Bez ikakvog ustručavanja koristite porodične veze kako bide unaprijedili svoj posao. Odnos sa partnerom je vrlo specifičan: dok vi maksimalno uživate u ljubavi i sigurni ste u svoje emocije, on nije siguran da ste baš vi prava osoba za njega. Zdravlje je solidno.

  • Bik

Poprilično ste samouvjereni i uspješni kada su poslovni planovi u pitanju. imate tajnu podršku za njih. Nemate komunikaciju sa svojim partnerom i iz tog razloga se nikako ne uzbuđejete. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite na količinu hrane koju unosite u organizam.

  • Blizanci

Potišteni ste jer ne stižete da sve svoje nagomilane poslovne obaveze riješite na vrijeme. Zadovoljni ste ljubavlju. Emocije su postojane i intenzivne. Pružate neophodnu podršku svom partneru. Što se tiče zdravlja, u fizičkom smislu ste vrlo slabi.

  • Rak

Nestrpljivi ste da što prije sprovedete u djelo sve svoje poslovne zamisli. U toj brzini pravite greške. Partner je nepresušan izvor ljubavi i podrške. Poprilično se oslanjate na njega. Kada se radi o zdravlju, pripazite se povreda. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement