Djevojka Marije Šerifović NOVA POBJEDNICA Zvezdi Granda: EVO ko je ona(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Djevojka Marije Šerifović NOVA POBJEDNICA Zvezdi Granda: EVO ko je ona(FOTO)

Zvezde Granda su se napokon ponovo vratile na male ekrane, i to skoro nakon dva mjeseca pauze zbog trenutne situacije sa borbom protiv korona virusa. Ljudi su se poprilično uželjeli ovog takmičenja, koji je opet prešišao sve druge emisije, i ponovo je broj 1. tv emisija, svake subote navečer, kada cijeli Balkan čeka novu epizodu ovog pjevačkog rijelitija. Marija Šerofović je još krajem 2019. godine najavila da više neće biti dio ekipe Zvezda Granda, jer je već zaredom 5 sezona bila član žirija i svega joj je preko glave, i hoće da ima vremena i prostora za neke druge stvari.

Podsjećamo u junu 2019. godine, pobijedila je njena favoritkinja Džejla Ramović, za koju su je vezivali i na neke druge načine, osim za mentorske. Tako je Marija juče postavila fotografiju Valentine Kuzmanović te je napislaa da je ona pobjednica za 2021. godinu. Obzirom da je Marija u samom žiriju, pitanje je kako će ovo da utiče na sve ostale takmičare, i da li je ovo bilo fer sa njene strane. Možemo biti sigurni da su Zvezde Granda jedna od najvećih emisija na prostoru Balkana, i da njena popularnost mjeri u milionima gledalaca. Iz ovog muzičkog takmičenja izrodile su se neke od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, koje iza sebe već imaju vrlo dobru karijeru.

Koncept ovog takmičenja se dosta razlikuje od ostalih i mnogo puta je mijenjan od strane organizatora u posljednjih 13 godina. Ipak, zajednička ideja potrage za muzičkim talentom koji ima sve muzičke predispozicije da postane nove zvijezda produkcijske kuće Grand.

Oglasi – Advertisement