“DJELOVALI SU SREĆNO I NASMIJANO” Komšije o Ženi od sultana i momku koga je prijavila za nasilje

0

Srpska pjevačica Tijana Milentijević , poznatija kao Žena od sultana , našla se u središtu skandala nakon što je pretrpljela je nasilje , kada je kako je ona ispričala policiji , njen dečko Miša Koljenović , inače bubnjar , fizički napao , u njeno stanu i udario je psenicom , a potom polio hladnim tušem.

 

Tijana je svog dečka odmah prijavila policiji , a poslije je za medije izjavila da se osjeća izuzetno loše , i da ne želi da komentariše navedenu situaciju. Dan poslije nasilja koeg je pretrpljela , njenih kola ispred zgrade gdje živi više nema. Komšije kažu da su iznenađeni situacijom , jer su izgledali veoma sretno zajedno.

 

Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu , a dečko je redovno odlazio tamo da je posjećuje. Međutim , prije nekoliko noći je izbila velika svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Kako nezvanično doznajemo  , bio je ljubooran zbog njenog poslovnog puta.

U obližnoj prodavnici su rekli da su njih dvoje uvijek bili ljubazni , da su izgledali kao pravo zaljubljen par , te da su iznenađeni kada su saznali šta se dogodilo.