DJECU IVICE DAČIĆA SMO RIJETKO KADA VIĐALI U JAVNOSTI: Kćerka mu je kao ANĐEO i veoma je muzikalna!- BRAVO MALA ! ( FOTO)

0

U ovim našim krajevima nekako su političari popularni čak i više nego mnoge stradne zvijezde, a jedan od popularnijih političara u Srbiji je svakako Ivica Dačić koji danas obavlja dužnost predsjedavajućeg Skupštine Srbije. On je ovih dana bio gost na Hepi televiziji, pa je tako pokazao i kako izgleda njegova kćerka Andrea koja je u jednom trenutku uzela mikrofon i zapjevala pjesmu ”Ginem”, te je svima pokazala koliko je muzikalna

 ”Pa ti pjevaš bolje nego tata” – rekla joj je voditeljka Ivana Savić koja je uživala u izvođenju, dok Ivica Dačić nije krio koliko je ponosan:- ”Ovo je moja ćera! Bravo mala.”- Dačić je priznao i da je njegova žena ta koja vodi račuma da se njihova djeca ne ekponiraju previše u medijima, pa je rekao i ove stvari:

” I djeci ne da da se mnogo promovišu i to je isto dobro. Meni sin sada ima 20 godina, kćerka je nedavno proslavila 14 rođendan. Ja ne znam kada su oni porasli i to je najžalosnije od svega što vrijeme prolazi, a ja se opterećujem i svi se opterećujemo da li će tamo neka budala da ti napiše nešto na nekom Tviteru ili… Ti ljudi koji to rade i napadaju ljude, ne vode računa o njihovim porodicama, to su zli ljudi. Ima neko ko se njima bavi i taj dobro obavlja svoj posao”