Diva kao obična domaćica : Jelenu Karleušu nećete prepoznati, EVO KAKVA JE IZAŠLA NA ULICU – Šta joj se desilo, SVI SU U ŠOKU (FOTO)

0

Jelena Karleuša je neko ko na društvenim mrežama promoviše samo eleganciju i modu, moramo da znamo da je ona pre svega samo čovek od krvi i mesa i da se ona kada nema kamera u svom domu ponaša kao i svaka druga žena.

Javnost ponekad upadne u zabludu da su javne ličnosti, sada ćemo konkretno pričati o Jeleni, uvek doterane i sređene, jer ih mi uvek vidimo na nekim bitnijim snimanjima, ali to je smao kako smo već rekli zabluda. Sada je svima poznata ekipa paparaco lova uslikala Karleuša kako odlazi u jednu prodavnicu koja se nalazi na Dedinju, bila je u nikad opuštenijoj varijanti. Kako možete da vidite na slikama koje se nalaze u tekstu na sebi je imala široku trenerku i majicu, ali pored tofa je imala i kačket i masku sa kojim je sakrila svoje lice, jer je bila bez šminke, ooov je dokaz da i Jelena hoda bez šminke i opuštena kao i svi obični ljuid, smao što mnju ne prate paparaci.