Dino Merlin je za Cecu napisao ovaj njen veliki hit- NIJE BILO PARA DA GA OTPJEVA SA NJOM- Ceca otkrila zašto ju je Merlin odbio (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je u svojoj velikoj karijeri, koja traje više od tri decenije, otpjevala veliki broj pjesama, a mnoge od njih su postale i danas su veliki hitovi.

Numere “Beograd” i “Zaboravi” uradio je legendarni muzičar iz Sarajeva Dino Merlin. Album “Fatlana ljubav” objavljen je 1995. godine, četiri mjeseca nakon što se ceca bila udala za Arkana, a njemu je i posvetila taj studijski album. Na ovome albumu je po prvi puta sarađivala i sa Aleksandrom Milićem Milijem, koji joj je i radio muziku za pjesmu ”Idi dok si mlad”

” Za mene je Dino Merlin namjenski uradio pesmu “Zaboravi” i kada mi je odsvirao tu numeru, rekao mi je da ima jednu prelijepu pjesmu koja je rađena za duet koji je on trebao da snimi za svoj album. Ali pošto je tada krenuo rat i on tog momenta nije mogao da pjeva o Beogradu, kazao mi je samo da ja imam tu emociju i poklonio mi je tu pjesmu. Prebacila sam pjesmu u solo izvođenje. To je cijela istina” – objasnila je Svetlana.