DEVOJKA ZA OŽENITI: Vedrana ima svoj traktor, bavi se poljoprivredom, muškarci past ćete sa stolice kada vidite ostale slike…(FOTO)

0

Danas pišemo o devojci koja je osvojila internet. Vrlo je prirodna i vredna i ima svoj traktor, i trebala bi biti primer većini. Njeno je ime Vedrana poletar i ima 20 godina, i ona svaki dan provodi vrmee na poljima. Svakog dana vozi traktor, bavi se ratarstvom, voćarstvom. Ore zmlju, proizvodi hranu, nakon završetka škole, trebala je odlučiti da li će ići na fakultet ili će ostati pomagati roditeljima sa zemljom. Ljubav prema zemlji je nasledila od roditelja.

Ona je i njena porodica su zaradili mnogo novca, prijavila se na potporu EU za mlade poljoprivrednike i dobila je oko 50 hiljada evra. Možda bi drugi kupili skup auto, ali ne i ona. Ona je kupila traktor koji će joj mnogo koristiti. Devojke kao što je ona bi trebale da budu fokus, a ne da su nam u fokusu uvek starlete koje na neki način bivaju nametnute od strane medija. Bilo bi dosta bolje kada bi kada bi se biše pisalo o ovakim osobama koje nam mogu i trebaju biti primer. Verujemo da postoji dosta ovakvih primera, ali se z annjih ne zna jer se radije piše o nekim drugim temama.