Devet dana prije porođaja otkrila da je trudna: Ova žena je doživjela pravo čudo, a evo zašto nije prepoznala simptome trudnoće (VIDEO)

0
1701

Ova žena iz Tenesija je rodila svoje prvo dijete samo nešto više od sedam dana nakon što je otkrila da je trudna. Loren Čalk kako je ime ovoj ženi koja ima 28 godina je rodila svoga sina 2. decembra ove godine, nakon što je samo sedam dana prije porođaja, nakon posjete i kontrole kod ljekara otkrila da je u 38 . sedmici trudnoće.

Ljudima iz medija je rekla da uopšte nije prepoznala niti jedan simptom trudnoće, sve dok joj majka nije počela govoriti da je i suviše nervozna , i tek tada je počela malo sumnjati da se u njenom tijelu nešto događa. Loren je u prošlosti imala dva pobačaja, pa je mislila da je trudnoća za nju tek pusta želja te da nema šansi da zatrudni, te je za nju bilo veliko iznenađenje kada je saznala da je trudna, i to da se nalazi pred samim porođajem a da to nije ni znala

Loren i njen suprug Kit su nakon saznanja o trudnoći imali skroz malo vremena za bilo kakvu reakciju, jer ubrzo nakon ultrazvuka ljekar im je preporučio da izazove porođaj, s obzirom da je Loren imala zabrinjavajuće visok krvni pritisak, a pored toga je imala i anamnezu sa anemijom i antikoagulansom lupusom, pa kako je Loren rekla nisu imali puno vremena za nerviranje, ali i misli da je upravo Bog ovako isplanirao sve za nju i njenu bebu

Istraživanja su pokazala, a to zvuči donekle i nevjerojatno da jednoj od 475 žena događa se kriptična trudnoća koja ostaje neotkrivena dok majka ne napuni 20 nedjelja drugog stanja. Neki drugi, poput Loren, ne saznaju da su trudne dok ne rode dijete.