Detalji prosidbe najintrigantnijeg para na javnoj sceni: Kada je Marko kleknuo, Luna je ispustila krik – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Detalji prosidbe najintrigantnijeg para na javnoj sceni: Kada je Marko kleknuo, Luna je ispustila krik

U nedjelju, 6. septembra, Marko Miljković zaprosio je svoju djevojku Lunu Đogani, nakon dvogodišnje burne veze i velikog broja sukoba, ali i lijepih trenutaka, a samo je nekoliko kamera zabilježila u dvije sezone rijaliti showa. Lunin brat, Adam Đogani, podijelio je detalje ovog svečanog događaja, koji je, kako kaže, Luna gotovo uništila. “Već sam pijan, slavimo u restoranu. Na iglama sam već deset dana, Marko nam je svima poslao poruku da će u nedjelju zaprositi Lunu, a ja sam bio napet, sve smo skupa organizovali.

Prsten je savršen, Luni se jako svidio, koliko god koštao, nema veze, bitno je da se Luni jako sviđa i da je oduševljena. Zaplakao sam kad sam čuo vijest, u tom sam trenutku sjedio s Gagijem u restoranu na Kopaoniku” započinje Adam, a zatim dodaje detalje samog prijedloga. “Bila je izgubljena, Marko je kleknuo, a ona je počela plakati. Marko je danas u haosu cijeli dan, trebali smo se vidjeti i ranije kako bismo sve organizovali, ali Luna je tada stvarno željela ići s njim do frizera, pa je morao izaći, a malo je falilo da upropasti iznendađenje.

Oglasi – Advertisement