DEJAN DRAGOJEVIĆ ZGROZIO CIJELI BALKAN- SADA JE POKAZAO SVOJE PRAVO LICE- Evo šta je napravio sa pizzom koju je kasnije dao Đedoviću- OSVETA SE SERVIRA HLADNA (VIDEO)

0

Rijaliti Zadruga kao nikada prije je veoma aktuelna, te ruši sve rekorde gledanosti, a jedan od učesnika koji je već neko vrijeme u centru pažnje javnosti i medija je Dejan Dragojević koji je postao još poznatiji nakon što se razveo u rijalitiju nakon što ga je njegova, sada već bivša supruga Dalila, pred kamerama prevarila sa Filipom Carom.

Mnogi su suosjećali sa njegovom mukom, te su javno vidjeli njegove emotivne slomove, te mnoge ružne faze kroz koje je prolazio u tom periodu. Tako je i ova zanimljiva situacija podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, a sa kojom su gledaoci naprosto zgroženi. Radi se o snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako se Dejan Dragojević i na koji način sveti Marku Đedoviću

Dejan je naime ponudio Đedoviću komad pizze, ali je prije toga bio pljunuo na nju, a mnogi su komentarisali da im se želudac bio okrenuo kada su sve to vidjeli, a komentari ispod ovoga videa su se samo nizali: “Užas”, “Bljak, da li je realan?”, “Kakvo zlo je ovaj Dejan ustvari”.