DEJAN DRAGOJEVIĆ POBEDNIK ZADRUGE 5! Bacio se porodici u zagrljaj! Uzeo 50.000 €, a Dalili UTEŠNA NAGRADA! Evo šta je ona osvojila

0

Reality show “Zadruga 5” počeo je 6. septembra prošle godine, a službeno je završen jutros u ranim jutarnjim satima. pobjednik Zadruge 5 bio je Dejan Dragojević, a vicešampionka njegova bivša supruga Dalila Dragojević. Prvoplasirani Dejan dobio je 50.000 eura, dok je druga Dalila dobila montažnu kuću od 40 kvadrata.

 

Dalila i Dejan su sa vođom tima Ognjenom Amidžićem otplovili preko jezera do studija, gde ih je čekala Dušica Jakovljević za proglašenje pobednika Zadruge 5. Dalila je nepomično stajala nekoliko metara od Dejana, sa suzama u očima, dok je Dejan uživao uz trubu i šampanjac. Gong najavljuje prekid glasovanja.

 

Uz šampanjac u zadrugu su ušli i trubači, prvo majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić, ujak i sestra Filipa Cara, te bivši zadrugari: Marko Đedović, Nenad Aleskić Ša, Mina Vrbaški, Fran Pujas, Bane Đokić, Sandra Čaprić, Deniz Dejm i drugi. Ovu sezonu je obilježio razvod Dalile i Dejana Dragojevića, na osnovu kojeg je publika odlučila da baš on treba da pobjedi.