Dečko ZAPROSIO svoju djevojku, a onda se pojavila Marija Šerifović- NJENE RIJEČI ĆE OVAJ MLADI PAR DUGO PAMTITI (FOTO)

0

Popularna pjevačica Marija Šerifović je na svome Youtubu kanalu podijelila snimak jedne vjeridbe kojoj je i sam prisustvovala. Naime, nju je jedna prijateljica zamolila da dođe na vjeridbu jednog para, te da otpjeva par svojih pjesama, što je Marija rado pristala.

Ona je u garaži srela momka koji joj je objasnio da je on mladić koji treba da zaprosi svoju djevojku, a Marija je to opisala ovako: ” Meni prilazi momak: “Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala”. Rekoh: “Dobro, pucaj, šta si zamislio”. Ja ga pitam: “Gdje se to dešava, aman?”. Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta vjeridba, ovo će biti zabavno” 

Kada su momak i djevojka ušli u stan i kada je ona shvatila koje su namjere njenog dečka, pojavila se i Marija ispred njih te je mladića upitala da li je siguran da je to ono što želi. Par se iskreno nasmijao, a onda je mladić zaprosio svoju djevojku, da bi Marija nakon toga otpjevala svoje hitove “11” i “Pametna i luda”, te je nakon toga rekla i ove stvari mladom paru: ” Obzirom da sam vam pjevala vjeridbu, moram da vam pjevam i svadbi. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obilježim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole”