Darko Lazić bez grama sala šetao po pijaci: Uslikali su ga i niko ne može da ga prepozna: A tek da vidite šta je kupio! (Foto)

0

Svima koji prate estradu je poznato da je popularni pjevač Darko Lazić prije manje od dvije godine imao saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu, te nakon koje je imao čitav niz operacija, da je ostao bez selezene, da su mu nogu jedva spasili, tako da i danas ima velikih problema sa hodanjem i sa svojim kukom. Na sve to stanje oko kuka je uticala i njegova prekomjerna težina, jer se Darko vidno udebljao, te je  ta težina napravila da se  na kraju mogao kretati samo uz pomoću pomagala

Mnogi su smatrali da bi Darko nakon ovakvih iskustava trebao početi da malo više cijeni svoj život, pa je tako nešto se i desilo, jer se pjevač odlučio na operaciju smanjenja želuca, a to nije hti ni da krije već je sve javno obavijestio o ovome svom potezu. Na ovaj korak se prije svega odlučio radi svoga zdravlja koje je ozbiljno narušeno, ali i kako bi pomogao svojim kostima i kuku da mogu da nose njegovu težinu.

U posljednje vrijeme se spominjalo i špekulisalo da je Lazić za veoma kratko vrijeme izgubio više od 20 kilograma, ali nije bilo fotografija koje bi to mogle da dokažu, sve do prije neki dan kada su ga neki od paparazza uhvatili u kupovini. Na fotografijama se vidi da je pjevač vidno smršao i možda čak i više od 20 kilograma koji su se spominjali, a spominje se i da se okrenuo zdravijoj prehrani.

To se moglo zaključit i iz ove kupovine u kojoj je Darko pazario samo voće i povrće, a on je na ovaj način potvrdio onu staru narodnu poslovicu da se sve može, kada se hoće