Darko i Saša oči u oči: ” Ana mi je zbog tebe plakala – znam, kriv sam za sve…”

0
78

Poznati direktor srpske Grand produkcije Saša Popović pokušava na svaki mogući način da pomiri Anu Sević i Darka Lazića. Kako saznajemo, njih dvoje su podinijeli zahtjev za razvod braka, ali kada je to čuo direktor granda…

Saša je to čuo, a odlučio se umješati u cijelu situaciju u posljednjem trenutku. Taj razogovor se desio na snimanju emisije o njima, gdje su Darko i Ana došli sa svojom kćerkom.

U tom momentu je sve izgledalo kao da je sve sasvim normalno, ali kako je saznao kurir.rs, prije snimanja te emisije onda je došlo do jednog veoma ozbiljnog razgovora između Darke i Saše.

Saša Popović je tada rekao: ” Darko, sjedi malo jer trebamo nešto popričati nas dvojica”. Na to je Darko ljubazno odgovorio ” Da, naravno direktore, odma kada završimo sa ručkom”.

To je odgovaralo Saši Popoviću pa mu je on na to rekao da nema veze jer oni imaju neke ozbiljne teme, gdje je odma Lazić sjeo pored njega gdje su krenuli pričati i mislili da niko neće čuti šta oni pričaju. Popović mu je rekao kako je Ana bila skoro kod njega gdje je plakala, a tada je Popović rekao da mora povesti računa o tome.

Rekao mu je da on nije bilo ko nego da je poznati pjavač koji ju mora sačuvati i da ima lijepu i sretnu porodicu gdje će nakon emisije morati ozbiljno popričati o tome sami.

Sve je to Darko Lazić priznao kako je upravu i rekao je da je sam pogriješio u tome, a Darko je rekao Popoviću isto kako on to sve zna i da je zeznuo potpuno stvar, te će se probati smiriti i rješiti cijelu tu situaciju, a da je svejstan svega toga.