ĐANI POSTAO DEDA, A ČEKAJTE DA ČUJETE KAKO ĆE SE BEBA ZVATI: Konačno otkriveno, oglasio se ponosni deda!

0

Sin poznatog pjevača Radiše Trajkovića Đanija , Miloš , je jučer postao otac , pa je tako naš popularni Đani , postao djed. Sretni roditelji su svom nasljednikzu dali ime Nikola , što jebila Slađina želja , budući da se i njen vanbračni sin koji živi u Americi tako zpve.

 

Milošova supruga Nina se porodila u Narodnom frontu , i na svijet je donijela zdravog dječaka. Đani je za medije rekao da je presretan što je postao djed , i da se taj osjećaj nikako ne može opisati. Istakao je da je sve prošlo kako treba , da su snajka i beba  odlično.

Đani i njegova supruga Slađa neizmjerno se raduju novoj životnoj ulozi , a unuk Nikola sigurno će promijeniti njihov život. Đani je nedavno u BiH imao nastup za pamćenje. Naime , dogodilo se to da je u lokal u kojem je Đani nastupao , uletjela policija i inspekcija , pa je Đani bio kažnjen , a i vlasnik kluba  je morao da plati zaista paprenu kaznu.

 

Tu noć je u objektu bilo preko 500 ljudi , bez maski je bila većina , što se naravno kosi sa svim epidemiološkim mjerama ,pa je stvar o reakciji policije jasna.