Danas za njom uzdiše cijela Srbija i postala je popularnija od svoga poznatog oca: Da li preoznajete ovu djevojčicu (VIDEO/FOTO)

0
1994

Nekako je u posljednje vrijeme postalo veoma popularno, posebno za neke poznate ličnosti, zvijezde estrade i slične osobe, da isti, preko društvenih mreža objavljuju neke svoje fotografije iz djetinjstva, kada su bili djeca, ili kada su tek započinjali svoje karijere. Svi oni to rade iz neke vrste nostalgije, ili kao neki osvrt na svoj minuli rad, ili da samo pokažu kako je to izgledalo kada su oni bili djeca ili kada su počinjali sa poslovima sa kojima se bave danas i zbog kojih su i postali popularni.

Pa  smo tako, lutajući po internetu, naišli i na jedan stariji snimak danas veoma popularne pjevačice, a koja je na snimku djevojčica. Za nju se zna da je u to vrijeme redovno nastupala u horu ”Čarolija” i da je čak i tada mnogo voljela scenu i da bude na njoj, te je očito i kao djevojčica zračila sa harizmom i sa velikom pozitivnom energijom. radi se o jednoj veoma mladoj pjevačici, koja je kćerka našeg poznatog pjevača, i koja je ove godine sa svojim bendom u utrci za Pjesmu Eurovizije.

Ukoliko još niste shvatili o kome se radi, u pitanju je mlada pjevačica Ksenija Knežević, koja je inače kćerka popularnog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a ujedno je i članica sastava ”Hurricane”. Kako danas stvari stoje, u Kseniju je zaljubljeno gotovo pola Srbije, danas važi za pravu zavodnicu, a mnogi je vide kao pravu seks bombu, a sada postoji i snimka kako je to sve izgledalo kada je Ksenija bila djevojčica.

Očito da je glas i veliku šarmantnost zadržala do danas, a kako je pjevala tada možete da čujete u videu kojeg dijelimo sa vama: