Danas se Tanja Savić BAHATI a nekada bila teška sirotinja: Žena se kupala u KORITU, SPAVALA U KUĆI BEZ PROZORA – Evo ko je sve to otkrio(FOTO)

0

Pevačica Tanja Savić je poslednju godinu dana bila mnogo zastupljena u medijima, jer se kako se veruje imali priliku da pratite, ona se borila sa svojim bivšim mužem za starateljstvo nad sinovima. Tanja i Duško imaju dva sina koja su dobili dok su još bili u ljubavi, a ona je neko ko je svoju popularnost stekao u takmičenju Zvezda Granda i nikada o toj produkciji nije pričala loše u javnosti.

Tanja je neko ko retko kad priča o svojoj prošlosti, dosta se spekulisalo o njenom privatnom žiovtu, a danas ćete imati priliku da otkrijete kako je to ona imala detinjstvo. Sada je njena strina rekla kako je ona odrasla na selu koje se nalazi u blizini Smedereva, selo se zove Radinac. Kaže da su njeni roditelji davali sve od sebe da ona ima, ali da je bilo teško. Njima je porodica posuđivala odeću, često su znali da spavaju u kući koja nije imala prozore, kada je hladno, čak se kupala u koritu, rekla je njena strina. Kuću su sredili i krenuli su boljim žiovotom kad se njen otac zaposlio u jednoj dobroj firmi.