DANAS MU JE LICE PREKRIVENO TETOVAŽAMA, A EVO KAKO JE FRAN RANIJE IZGLEDAO: TADA JE SLAGAO RUBIKOVU KOCKU I BIO JE DEČAK KOJI OBEĆAVA! (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

DANAS MU JE LICE PREKRIVENO TETOVAŽAMA, A EVO KAKO JE FRAN RANIJE IZGLEDAO: TADA JE SLAGAO RUBIKOVU KOCKU I BIO JE DEČAK KOJI OBEĆAVA! (VIDEO)

Mladić čije tetovaže na licu izazivaju burne reakcije i komentare , nedavno se ispovidio na imanju u Šimanovcima te je rekao kako je udario svoju djevojku Paolu, te da je prije koristio zabranjene supstance. Pored toga, Fran je rekao i kako je u lošim odnosima sa roditeljima upravo zbog svog vlastitog ponašanja, što je pokrenulo burne reakcije i polemike za crnim stolom. Međutim, sada je na društvenim mrežama isplivao video snimak malog Frana, koji je na Jutjubu postavljen prije 10 godina. Na snimku je mali Fran tada slagao Rubikovu kocku.

On je prije 10 godina imao malo dužu kosu i minđušu na uhu, a kocku je uspješno posložio za 5 minuta, što je veliki uspjeh jer i oni mnogo stariji od njega nisu upsjeli do kraja da je slože. Inače njegova “nova stara” djevojka Paola rekla je jednom prilikom kako njen momak ima natprosječnu inteligenciju, a to se sudeći po videu itekako vidi još i dok je bio samo klinac. Video pogledajte ovdje.

Oglasi – Advertisement