Danas je ona jedna od najpopularnijih i najzgodnijih pevačica: Sigurno nikad nećete moći pogoditi ko je devojčica sa slike – IZNENADIT ĆETE SE KADA VIDITE (FOTO)

0

Danas svaka pevačica koja je mega popularna na našim prostorima, je imala svoje početke. Skoro pa svako je ima jako teške početke, a jedna od njih je i tema ovog današnjeg članka. Naime, ona je još kao mala devojčica 2003. godine bila na audiciji Zzvezda Granda u potrazi za svojom srećom.

Uvek je volela da peva, ali je izgleda morala da sačeka nekoliko godina, pa se na takmičenje prijavila ponovno 2012. godine, gde je došla do samog finala, a verujemo da sada svi možete prepostaviti o kome se radi. Ona je dobila od produkcije kao neko ko je ušao u finale da snimi pesmu, a njena pesma se zove Tango. Milica Pavlović se istakla u tom takmičenju po svom srčanom plesu. Ona je svaki nastup plesala toliko da niko nije mogao da prestane gledati u nju, a pored toga je radila dosta na svom izgledu i svom pevanju, što je od primarne važnosti. Svi znamo da ona danas spada u najzgodnije i najpoželjnije pevačice.