Danas je jedna od najpoznatijih pjevačica u regionu: Sigurni smo da je nećete moći prepoznati

0

Međutim, kad zbrojim i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam osobu izrasla i naravno svakodnevno vježbam da bih bila još bolja, napisala je pjevačica. Danas je jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, pobjednica Eurovizijskog takmičenja 2007. i vlasnica najvećih hitova pop muzike na Balkanu. Kako i sama voli nekada da kaže, nije se mnogo toga promijenilo. Marija Šerifović objavila je fotografiju iz svog djetinjstva na svojoj Facebook stranici.

Mala Marija je pozirala pored japanske trešnje sa dužom kosom u majici, šorcama i patikama. ova kombinacija joj je omiljena čak i dan danas, pa zaključuje da se ona nije baš mnogo promijenila. “Uopšte se nisam promenila. Isto sjedim, nerviram se isto i kad me neko slika, volim isto samo japansku trešnju, tvrdoglava sam i dalje volim šorc i majice i patike. Hmmm, možda sam mogala neke stvari učiniti drugačije, možda sam mogla izbjeći neke ljude, možda je to ponekad bilo malo mudrije, možda bih mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima, možda bih mogla biti malo veće đubre prema nekim ljudima, možda.

Međutim, kad zbrojim i oduzmem zadovoljna sam s kojom sam osobom odrastala i u šta sam se pretvorila i naravno svakodnevno vježbam da bih bila još bolja. Mini Me” napisala je Marija u opisu fotografije. Nikada do sada nismo imali priliku da vidimo Mariju Šerifović u ovakvom izdanju, tako da je ovo zapravo jedinstvena prilika da vidimo kako je Marija izgledala kada je bila jako mala. Kao što možemo da vidimo zaista se nije puno promijenila.