DANAS GLUME NEVINE, A ISTINA JE SASVIM DRUGAČIJA! “Mene su Dragana i Toni POKRALI, pa zabranili…” Poznata pevačica otkrila šta se krije iza njihove produkcije DM sat…(FOTO)

0

Danas pišemo o pevačici Dragani Mirković, koja je na našoj sceni već 30 godina. Svima je poznato da je Dragana i njen izabranik Toni sa kojim je u sretnom braku i koji imaju dvoje deve, sina i ćerku. Dragana je jedna od retkih pevačica koja se bavi svojim životom, svojom karijerom i koja nema skandale i svađe sa kolegama. Naravno, dešavale su se sitne svađe, ali kada ste toliko na sceni nemoguće je ih u potpunosti izbeći, da li se slažete s nama?

Također, svi znamo za otvoreni sukob Dragana i Cece, a sada je isplivalo da ona ne priča jako dugo i sa koleginicom Tinom Ivanović. Ona je rekla kako je Dragana na jedan jako nepravedan način zabrnaila da se emituje na njenoj DM televiziji, a kako kaže to nije sve čak ju je i pokrala. Tina je otkrila kako je imala sukob sa Grandom i da je bila svagde zabranjena ali je Dragana tada lažno stala uz nju, uzimala novac za reklame i emitovanje na DM-u, jer se jedino tamo Tina mogla da pojavi. Tako je zadnju njenu reklamu njen tim uredno platio ali se kao takva nije pojavila, došlo je do sukoba i od tada je zabranjena i opljačkana kako je sama rekla.