Dana iz Višegrada je sebi nabavila drva za zimu: Kada je počela da ih cijepa, ugledala je nešto što joj je sledilo krv u žilama (FOTO)

0
3015

Nekada se nekim ljudima dese neke zaista neobjašnjive stvari, koje baš i ne možemo racionalno da objasnimo, a pošto smo podneblje koje jako voli da vjeruje u bapske priče, i koje vjeruje u nadnaravno, kao i u crnu magiju, često neke stvari znamo da prepišemo baš kao neke znakove od bića koje ne pripadaju ovome svijetu, duhovima, ili nekim crnim silama.

Veoma često znamo skoro svi mi da od muhe napravimo slona, ali nekada neke stvari am zaista zalede krv u žilama, mada realno ni sami ne znamo zašto je to tako, niti nam bilo ko zna objasniti zašto su se neke stvari desile. Tako je i ova žena imala, u najmanju ruku jedno čudno iskustvo. Njeno ime je Dana Marić i ona živi u naselju Bikavac u Višegradu i sve se desilo na dan kada je nabavila drva za ogrjev, za zimu, ali nije nikako očekivala da će prilikom cijepanja drva da na jednoj od cjepanica ugleda datum, koji joj je bukvalno sledio krv u žilama, a o tome je malo više novinarima rekla i sama Dana:

“Kupila sam nekoliko metara drva u oblicama i pozvala prijatelja da to iscijepa. Posle nekog vremena čula sam da me doziva da nešto pogledam. Ispred mene je stajala oblica podijeljena na pola na kojoj su u unutrašnjosti bili ispisani brojevi 2, IV, 1985”, rekla je Dana novinarima.

Iako joj taj sami datum baš ništa ne znači, Dana priznaje da joj nije bilo baš svejedno kada je ugledala sve to na oblici, te se zapitala zašto li je sve to baš nju zapalo, i da li ima iza svega toga neka skrivena poruka, mada je sin uvjerava da to nema nikakve veze sa nadnaravnim silama, i da Bog zna ko je to urezao u stablo i iz kojeg razloga i da samo onaj koji je to napravio zna šta predstavlja ovaj datum.