DAME, UDAHNITE DUBOKO! EVO KAKO U STVARNOM ŽIVOTU IZGLEDA MUŽEVNI ZUMBUL AGA: Bradat, a tek kad mu vidite mišiće!

0

Opće je poznato da su sapunice izuzetno popularne na našem balkanskom području i da na Balkanu nema osobe mlađe ili starije koja nije  pogledala barem jednu sapunicu na svim tim sjajnim TV stanicama širom regije, a mnogi ih prati i više od jedne. Na samom početku, kada su se na ovom području prvi put pojavile sapunice, prvo su bile popularne južnoameričke sapunice, one iz Brazila, Argentine, Meksika, a potom su vodeću ulogu preuzele indijske sapunice, a zatim je bio red na turske, koje su popularne i danas dan.

Jedna od najpopularnijih serija posljednjih godina zasigurno je serija Sulejman Veličanstveni, a jedan od posebno dragih i nezaboravnih likova iz te serije zasigurno je bio Zumbul aga i glumac koji je glumio tog lika. Svi ga se sjećaju po toj vrlo dominantnoj ulozi, ali ne kao pravog muškarca. Zumbul aga sigurno je bio jedan od najkompleksnijih likova u širokoj paleti glumačke postave koji je bio hit u mnogim zemljama svijeta, posebno na Balkanu. Ulogu raspoloženog Zumbul age u turskoj hit seriji igrao je poznati glumac Selim Bajraktar. Međutim, iako mu je uloga donijela gotovo svjetsku slavu, kako je sam rekao, nije htio da ga jedna uloga označi kao glumca, a ostatak karijere nije želio raditi pod sjenom te uloge, pa je u neku ruku bio i sretan kada se serija prestala snimati.

Sigurni smo da bi vam danas bilo teško prepoznati njega, a čak ni ne znate da on igra neke od glavnih muških uloga u jednoj od serija koju gledate. Sve je više uloga u kojima igra neke impresivne muškarce, a privatno ima na šta biti ponosan.