Dalilina majka sada stala na njezinu stranu: “Nije ona ukaljala prezime Dragojević, a ti si Dejana napustio kuću jer ti je majka pred očima varala oca…” ŠOKIRALA SVE!

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako je majka od Dalile Dragojević, koja je sada Mujić u potpunosti promenila preko noći svoje mišljenje o situaciji koja se odvija u ZAdruzi. njeno ime je svima sada već uveliko poznato, Emina Mujić je iskazala prvo svoje nezadovoljstvo zbog razvoda koji se desio, stala je nastrau svog zeta Dejana, a svoju ćerku je nazvala govnetom, ali se sada ponovno oglasila sa skroz drugom pričom. Možete da pogledate u nastavku šta ona misli o celokupnoj situaciji.

Ona je rekla kako Dalila nije mogla da isprlja prezime Dragojević, kaa je to već pre dosta uradila Biljana njegova majka koja je izbacila sve iz kuće, njegovog tatu Gorana i u tu kuću je dovela svoj novo pečenog gospodina sa kojim je spavala. Tkaođer, ona kaže da je sve to žalosno ali istinito, i da je on iz te iste kuće otišao jer je bio ogorčen na Biljnu, da to nema veze sa Dalilom, a sada se ližu a ona ispadne loša i to nikako neće da dopusti.