”Da se malo blamiramo”! Jedna od najljepših srpskih voditeljki objavila svoju fotografiju iz djetinjstva- Da li biste je prepoznali?

0
130

Bivša supruga glumca Branislava Lečića i voditeljka Nina Radulović na svom Instagram profilu objavila je sliku iz djetinjstva na kojoj je potpuno neprepoznatljiva.

Nina inače važi za jednu od najljepših voditelji u Srbiji pa čak i šire, a sada je objavila jednu svoju staru fotografiju da bi svima pokazala kako je izgledala kao mala u ranome djetinjstvu.

Malo da se blamiramo – napisala je voditeljka uz fotografiju.

Nina je baš nedavno raskinula vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a nakon završetka ove ljubavne priče posvetila se poslu i kako i sama kaže trenutno ne razmišlja o tome da uđe u novu vezu, jer za takvo nešto uvijek ima vremena.

 

Nina Radulović Lečić je voditeljka i bivša manekenka. Važi za jednu od najljepših i najzgodnijih srpskih voditeljki. Rođena je 15. maja 1986. godine u Beogradu.

16. oktobra 2010. godine Nina se udala za glumca Branislava Lečića koji je preko trideset godina stariji od nje. Zbog toga su u početku su krili da su u vezi. Ninin otac je bio protiv njihove veze smatrajući je društveno nepodobnom, dok ih je majka podržala. Oni su se dugo družili, Branislav je često dolazio na Ninine svirke, a ona na njegove pozorišne predstave. On je priznao da je, čim ju je video, poželio da je oženi i da sa njom osnuje porodicu.2011. godine su dobili sina Lava. Nina je izjavila da će roditi drugo dijete ako on to poželi.

Ona je zaštitno lice modne kuće Alegra. Prvi put se na televiziji pojavila u takmičenju Evropsko lice 2007/2008 koje se prikazivalo na RTS-u. Pošto je osvojila prvo mjesto sa još troje kolega, vodila je Beoviziju i sarađivala je sa švedskom produkcijom, koja je realizovala brojne projekte za potrebe Eurosonga.