Da li znate o kome se radi? Nekada je bila najzgodnija devojka u Jugoslaviji: Imala je specifičan nadimak, a muškarci i danas uzdišu za njom…(FOTO)

0

Kako možemo da vidimo u poslednje vreme se svi rado prisećaju kako su javne ličnosti pre izgledale, moramo da kažemo kako su široke narodne mase iskreno komentarisale slike koje su nastale pre mnogo godina. Kako su pisali, pre devojke su bile prirodnije, imale su ono nešto, a danas sve liči i zato nikada mediji neće da pišu o njihovom izgledu od pre, mogu ih samo uporediti kako su izgledali pre i posle svih silnih operacija.

Kada pogledate naslovnu sliku da li možete da kažete o kome se radi? Na toj slici se nalazi jedna svima ponata voditeljica koja je spadala u jedne od najatraktivnijih i najzgodnijih devojaka za vreme bivše Jugoslavije. Njeno ime je Suzana Mančić i dobila je bezbroj pozitivni komentara, Nju su zvali i “loto devojka”. Također, moramo da kažemo kako se ona i danas dan jako dobro drži, vodi jako puno računa o svom iuzgledz, a ono što su svi pohvalii je njen izgled koji je i dalje mnogo prirodan, iako je radila blaga zatezanja nije preterala u tome.