Da li vam je lepša od Dajane? Žika Jakšić konačno uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM, fotografije ne lažu! (FOTO)

0

Žika Jakšić je od samih početaka sastavni dio projekta Zvezda Granda, koji je već dugi niz godina najpopularnije glazbeno natjecanje u regiji, te jedan od glavnih urednika emisije koja je poznata već 19 godina. Osim toga, prije sedam godina pokrenuo je natječaj pod nazivom “Nikad nije kasno”, s sudionicima zrele i starije dobi, te brojnom i vjernom publikom.

Žika, čije je pravo ime Saša, rođen je u Aleksandrovcu, a u Beograd je došao studirati na DIF-u, ali nikada nije završio, pa se često šali da je vječni student. Kada je u pitanju njegov privatni život, poznato je da iza sebe ima dva propala braka, njegova bivša prva supruga i njihov sin Andrea danas žive u Njemačkoj.

Drugi brak je sklopio sa poznatom voditeljkom Dijanom Paunović koja mu je rodila sina Dušana i od koje se razveo prije pet godina ali su ostali u odličnim odnosima.  Žika od medija nije krio da je ponovno zaljubljen i da je u sretnoj vezi, ali nikada nije htio reći o kojoj je ženi riječ niti to pokazati javnosti. Žika je u jednom trenutku rekao da je zaljubljen sve vrijeme, pa i sada.