DA LI STE IKAD NAKON SPAVANJA PRIMIJETILI PLJUVAČKU NA JASTUKU? Obavezno pročitajte kakvo značenje ima za vaš san – Kreacije Portal
Najnovije Novo Savjeti Zanimljivosti

DA LI STE IKAD NAKON SPAVANJA PRIMIJETILI PLJUVAČKU NA JASTUKU? Obavezno pročitajte kakvo značenje ima za vaš san

Ono što nam se zna dogoditi nakon spavanja jeste da na jastuku uočimo baricu pljuvačke. Evo šta to znači o vašim snovima. Obično će osobe koje su baš umorne i nisu dugo spavale, na jastuku uočiti ovakvi malu lokvicu sopstvene pljuvačke. Ova situacija se događa kada ste se baš dobro naspavali, odnosno to znači da niste imali poteškoća da zaspite i da se niste budili tokom noći. To znači da je vaš san bio neprekinut. Ono na šta još može da ukazuje ova neobična pojava jeste da ste sanjali nešto jako lijepo i da je vaše raspoloženje zapravo jako dobro. Nakon ovakvog spavnja se obično osjećamo jako dobro i naspavano.

Ovakva situacija se može dogoditi i kod se vozite ili u nekim situacijama u kojima ste jako umorni, ali ne planirate spavati. U tom slučaju umor preovladava i oči vam se sklapaju. Vjerujemo da vam se nekada dogodilo da vam se tijelo trzne onda kada vas počne hvatati prvi san. Ne brinite, to je uobičajna pojava, a naučnici su konačno ustanovili o čemu se zapravo radi. Ostatak teksta možete pogledati.

Oglasi – Advertisement