Da li se sećate zlobnice iz serije? Svi smo je voleli: EVO KAKO ONA DANAS IZGLEDA – KAŽU DA JE UNIŠTILA LICE OPERACIJAMA! (FOTO)

0

Cela javnost zna ko je Gabrijela Spanić, glumica koja sada ima 46 godina, kako prenose mediji. Gabrijela se proslavila ulogom u seriji koja nosi naziv Zlobnica koja je bila jedna od najgledanijih serija na prostoru Balkana. Ova serija je njoj donela veliku popularnost ne samo na našim prostorima nego i širom sveta gde se emitovala.

Ona je 90 tih godina bila jedna od najlepših glumica, jedna od najtraženijih glumica na prostorima Južne Amerike. Ona je imala savršene i jako specifične crte lica, a to je prodavalo nejne uloge. Kako su godine odmicale, ona je želea da izgkleda da doradi svoj izgled, nepotrebno kako su svi rekli. Ona je na sebi mala vidi se na fotografijama koje je nedavno objavila i koje svi prenose neke zahvate, mnogi kažu da joj nisu trebali i da je tako samo unakazila svoje lepo lice, koje je bilo najlepše prirodno. Pogledajte i sami u nastavku ovog teksta kako ona danas izgleda, pa možete i sami da zaključite.