Da li se sećate nje? Prezgodna stjuardesa oduševila je žiri Zvezda Granda: Razvela se i promenila izgled u potpunosti – NIKO JE NE MOŽE PREPOZNATI!(FOTO)

0

Danas mnogo ljudi postoji koji svojim izgledom i pojavom privuku veliku pažnju, pa je tako ova poznata stjuardesa samom svojom pojavom napravila veliku pometnju, verujemo da je se svi sećate, a u pitanju je Tamara Dragić. Kako smo i napisali u samom naslovu, ona je žiri Zvezde Granda oborila s nogu, oduševila ih je a sada saznajemo kako se razvela od svog supruga Aleksandra i pri tome je napravila jednu veliku promenu na svom izgledu s kojom je i privukla opet pažnju na sebe.

Ona je osoba koja može da obavlja mnogo više stvai odjednom, talentovana je izuzetno. Ona drži časove kako saznajemo klavira i solfeđa, ali pored toga, ona kako saznajemo peva prateće vokale za poznatog pevača željka Joksimovića. Ona je sada svoju skratila ali je ofarbala u jednu boju koja nije baš česta. Javnost je uveliko hvali i njen izgled, mada naravno, bilo je i onih koji su rekli da je pre bila dosta lepša i da se vrati na staro.