Da li se možda sjećate ovoga dječaka koji je postao otac sa samo 13. godina? Sve što mu se dešavalo poslije toga je izazvalo pravu buru u javnosti

0
20

Da li se sjećate ovoga dječaka koji je postao otac sa samo 13. godina. Njegov život se kretao tako da bi mu pozavidjeli i mnogi scenaristi TV sapunica. Kao mlad dječak je postao dijelom velikoga skandala, zatim se desio sasvim neočekivani preokret, a sa tim preokretom i veoma važna poruka za cijelu javnost koja se interesovala za ovaj slučaj.

Alfi Peter je imao samo trinaest godina kada je postao otac. Bila je godina 2009. kada je Alfi postao otac malene djevojčice Mejsi Roksen. Tadašnje vrijeme se može opisati samo kao ludo, a posebno, barem tako Alfi kaže, lud je bio osjećaj kada je Mejsi po prvi puta držao u svome naručju.

Žena koja je Alfiju rodila dijete se zove Šantel Stedmen i imala je tada samo 15. godina kada je rodila. Alfi je tada prozvan za najmlađeg oca u Britaniji, a mediji su ga zbog toga mnogo napadali i nije silazio sa naslovnica tabloida. Novinari su non- stop dežurali ispred njegove kuće i jednostvano nije imao gdje da ode , ni da pobjegne , jer su paparazzi bili odmah iza njega, čim bi izvirio iz kuće.

Nije mogao ni da ide u školu jer bi fotografi odmah okružili istu, a čak su znali za njim ulaziti u u razred , pa čak i u školski WC.

Novinari su uvijek imali neka pitanja za njega, a glavno im je bilo kako će finansijski izdržavati bebu i da li će imati pomoć roditelja oko toga. U međuvremenu se oglasila i njegova majka Nikola, koja je posumnjala u sinovljeno očinstvo pa je zatražila DNK analizu, da bi se na pravi način sve utvrdilo.