• Suzana Jovanović i Saša Popović doživljavaju blaženu vezu u svom skladnom braku. U prvom planu su im djeca – Aleksandra, zajednička kći, i Danijel, Suzanin sin iz prošlog braka. Njihove rasprave obuhvaćaju širok raspon tema, uključujući njihove strategije za održavanje snažnog i uspješnog braka.

Jedan od naših dragih rituala je jutarnja rutina u kojoj mu donosim divan doručak od tostiranih kolačića i šalicu kave koja se dimi u krevet. Ovako započinjemo svaki dan i to je mala gesta zahvalnosti za sve što zaslužuje. Suzana, koja je prije upoznavanja Saše bila u velikim financijskim poteškoćama, u intervjuu za “Svet” ispričala je ovaj dirljivi detalj.

Prije Saše, bilo je vrijeme kada sam imala svega 20 dinara, a frižider mi je bio potpuno prazan, pa nisam imala ništa za jelo.

Unatoč izazovima, Suzana, koja je 15 godina mlađa od svog supruga, u posebnoj je prigodi tijekom showa ispričala kako je zadržala svoju mentalnu snagu i opće dobro, svjesno odlučivši preuzeti kontrolu nad svojim životom i unijeti pozitivne promjene .

  • Suzana Jovanović, koja je rođena 1. studenog 1969. godine, trenutno ima 54 godine. Za razliku od njega, Saša Popović rođen je 14. travnja 1954. Zanimljivo, Suzana je također bila podvrgnuta estetskom zahvatu koji je osjetno utjecao na njezin fizički izgled.

U pitanju je Aleksandar Popović, rođen 24. aprila 1954. godine u Novom Sadu, koji je tada bio poznat kao FNRJ. Saša Popović, srpski glazbenik nije samo suvlasnik i direktor srpske diskografske kuće Grand Produkcija, već i svestrani umjetnik poznat po svom umijeću sviranja trube, gitare , i saksofon u raznim žanrovima kao što su pop-folk, disco i turbo-folk.

Popović je 1976. osnovao bend Lira Show, specijaliziran za narodnu glazbu. Kada se Lepa Brena pridružila kao vokal, bend je 1982. promijenio ime u Slatki greh. Nakon raspada Slatkog greha, Popović i njegov menadžer Rak Đokić otisnuli su se u svijet diskografije pod produkcijom ZAM-a, privlačeći renomirane folk pjevače da snimaju njihove albume. Nakon prerane smrti Rake Đokića, njegov brat postaje suvlasnik ZAM-a, što dovodi do razlaza između Lepe Brene, Saše Popovića i tvrtke.

Duo je 1998. godine osnovao vlastitu izdavačku kuću Grand Production. Prva epizoda Grand Showa emitirana je na TV Pink 3. prosinca 1998. godine, čime je službeno rođena ova cijenjena diskografska kuća.

Preporučujemo