“DA LI JE MOGUĆE DA IMAŠ MILIONE, A OVAKO IZGLEDAŠ?” Haos na internetu zbog skromnog stajlinga Jelene Đoković

0

Jelena Đoković je supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića , se nedavno pojavila kao gost u jednoj emisiji , i to u izdanju o kojem se danas i te kako priča , pa se na društvenim mrežama moglo pronaći mnogo različitih komentara na račun njenog izgleda , ali i onoga što je ispričala.

 

Naime , Jelena je poznata kao neko ko već dugo ne pridaje mnogo značaja glamuroznom oblačenju , pa tako se Jelenin imidž sveo na svedeno oblačenje. Ipak , iako se Jelena koja važi za nekoga ko ima novca na pretek , oblači previše obično , njen stil se mnogima dopada.

Jelena je u emisiji objasnila da je ona pronašla novi smisao u oblačenju , i na taj način pomaže prirodi. Istakla je da je postala dosadna , odnosno ne kupuje više odjeću kao prije. Farmerke nosi koje su stare nekoliko godina , često je u jednoj te istoj majici , uvijek ima istu frizuru , ne šminka se , i sa takvim izborom je donijela veliki doprinos prirodi.

 

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da im se ne dopada kako izgleda osoba koja ima milione , i koja sebi može priuštiti više od dosadnog stila.