DA LI IMATE STAKLO-KERAMIČKU PLOČU? EVO KAKO SE ONA ZAISTA ČISTI: Samo ovako će vam biti sjajna, bez mrlje (RECEPT ZA DOMAĆE SREDSTVO)

0

Elegantni dizajn staklo keramičke ploče izgleda kao da ga je lakše očistiti od tradicionalnih ploča, ali to nije baš tako pa vam zato u nastavku donosimo najbolje savjete kako da ih najlakše očistite.

1. Koristite komercijalne proizvode
Komercijalni proizvodi za staklo keramičke ploče je najlakše koristiti i ugrabiti. Mekani proizvod za ribanje, neabrazivna spužva i britva će vam pomoći da očistite ploču i to sa lakoćom. Jednostavno našpricajte veliku količinu sredstva za čišćenje štednjak ploče očistite sa jastučićem za ribanje. Spaljena područja, oko prstena plamenika, možete sastrugati špatulicom.

2. Napravite svoje vlastito sredstvo za čišćenje
Ne trebate nužno kupovati komercijalna sredstva za čišćenje. Možete i sami da napravite sredstvo za čišćenje koje zahtjeva samo tri sastojka i to: deterdžent za suđe, sodu bikarbonu i vodikov peroksid. Jednostavno stavite deterdžent za suđe izravno na površinu ploče za električni. Pospite sodu bikarbonu a onda dodajte malo vodikovog peroksida. Uzmite jednu spužvicu i nježno protrljajte i obrišite mrlju.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.