DA JE MEGAN URADILA OVO BILA BI RAZ*PETA KAO NIKADA- Pojavila se fotografija Kejt Midlton sa kraljičine sahrane za koju svi kažu da je SKANDAL*ZNA (FOTO)

0

Iako je već prošlo nekoliko dana od sahrane kraljice Elizabete II još uvijek se utisci sliježu, te javnost i dalje analizira svaki detalj sa ovoga istorijskog događaja. Javnost posebno interesuju odnosi između članova kraljevske porodice, posebno kako su se svi ophodili prema princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, koji su se prije nekog vremena odrekli svih svojih kraljevskih dužnosti te su se preselili u Ameriku. Čini se da do pomirenja nije došlo, jer Megan i Hari nisu ni prisustvovali prijemu uoči sahrane, a Megan je na sahrani bila na vidljivoj distanci od svih ostalih.

Vidljivo je i da britanska javnost nije naklonjena prema Megan, a to se vidi po mnogim opaskama u medijima na svaki njen postupak, na televiziji, na društvenim mrežama. Tako su na sahrani kamere u nekoliko navrata uspjele da uhvate Megan sa suzama u očima, da bi to izazvalo cijelu lavinu kritika na njen račun, jer je malo ko povjerovao da je to njena iskrena reakcija, te su je mnogi optužili za lažne suze, te smatraju da je sve to vrhunska gluma. Opet, sa druge strane se pojavila slika Kejt Midlton na kojoj s eona smije na sahrani tokom razgovora sa jednim od sveštenika, ali njoj je javnost veoma brzo sve oprostila, te se ovo više nije ni spominjalo.

Pretpostavlja se da je Kejt željela da bude samo pristojna, ali su se fanovi Megan Markl zapitali šta bi se desilo da je Megan kojim slučajem napravila tako nešto. Da je Kejt ta koja je plakala, a Megan ta koja se smejala?: “Samo zamislite sramotu i haos da se Megan Markl pojavila na kraljičinoj sahrani i usudila se da se nasmije”, glasi rečenica koja kruži Instagramom i Tviterom. I vjerojatno da je Megan napravila nešto takvo da bi bila razapeta u javnosti, mnogo gore nego zbog svojih suza, a Kejt bi bila slavljena u svakom slučaju.