ČUDO NEVIĐENO! – NEVERICA U SELU KOD ARANĐELOVCA: Đorđe i Nikola otišli u dedin voćnjak da naberu kajsije, a na drvetu rodilo DRUGO VOĆE (FOTO)

0

Nerijetko se dio oko Aranđelovca naziva srpska Toskana jer kako kažu ljudi sve što se posadi na ovom mjestu da dobar rod a to je i u našem članku situacija. Na jednom stablu rodile su dvije vrste voća. U selu Banja u blizini Aranđelovca dva dječaka su otišla u voćnjak da naberu sebi kajsije a ostali su iznenađeni kada su vidili pored njih i sočne krupne šljive.

 

Za medije je jedan od dječaka ispričao da baš voli da posjeti djedov voćnjak i sa drveta da ubere voćkicu kao što je i uradio taj dan sa bratom Nikolom. Baš su se iznenadili kada su u voćnjaku ugledali stablo kajsije sa šljivama. Otrčali su kući kako bi baki ispričali šta su vidili ali ona im na prvu nije vjerovala nego je sama otišla da utvrdi to što govore.

Voćka je zasađena prije 6 godina. Kako kažu stručnjaci pojava koja se desila baš je rijetka ali je moguća u pitanju je kalemljenje. Može se desiti na podlogama gdje se kaleme različite vrste voća pa se iz tog razloga desi i slučajno rađanje dvije voćke na jednom stablu.