Crni sine, šta to radiš! Bane Čolak izgubio pamet, bez trunke srama, gura li ga, gura: Napeo ga, kao da kamere nisu tu(VIDEO) – Kreacije Portal
Magazin Novo Zanimljivosti

Crni sine, šta to radiš! Bane Čolak izgubio pamet, bez trunke srama, gura li ga, gura: Napeo ga, kao da kamere nisu tu(VIDEO)

I danas se družimo uz rijaliti programe. Ono što vi svakako najviše volite to je žestoka akcije ispred TV kamera, a za dnas smo vam izdvojili jednu i više nego intrigantnu priču. Od sudionika TV programa “Zadruga” do sada smo se mogli navići bukvalno na sve i svašta, od svađa, do nekih groznih stvari koje baš i nisu za svačije oči, međutim danas je pobjedu odnio Bane Čolak. Tačnije dirao je vlastiti nos. Da dobro ste upratili današnji naslov.

Na drušštvenim mrećama je objavljeno nekoliko fotografija Baneta Čolaka oz Zadruge na kojima on, ni manje ni više nego kopa nos, kao da mu je zadnji dan u životu. I upravo tako, uhvaćen je kako radi tu groznu stvar, ali ne toliko gadnu, koliko je ružno bilo vidjeti da to radi u prenosu uživo. Iako se s njim događaju raznorazne svađekao is očne uvrede, čini se da je Bane u nekom svom svijetu, uživajući i opuštajući se, kao da ga nije briga šta će o njemu neko da pomisli.

https://twitter.com/KOEGAZNAT1/status/1230173646733414406/video/1

Mnogima se činilo da je čak i ono što je izvadio iz nosa pojeo. Eto, sada sami možete da procijenite da li je on stvarno normalan. To se nekada moglo i oprostiti kada ste bili djeca, ali sada u ovim godinama je to zaista nedoputivo raditi. Nadamo se da će bane prestati sa ovakvim gnjusnim radnjama jer ga gleda zaista veliki auditoriji. Da li vi osuđujete ovaj njegov sramotan potez, jer ipak ga gledaju i djeca?

 

Oglasi – Advertisement