CRNI PETAK 13 U SRBIJI! VESNA RADUSINOVIĆ SKRHANA BOLOM, IZNENADNA SMRT: “Zbogom mili moj”!

0

U nastavku današnjeg članka fokusirat ćemo se na Milomira Marića, Alfu i Omegu Happy TV-a, koja je u vrlo kratkom vremenu postala konkurentnija od konkurencije u Srbiji.

Riječ je o čovjeku koji se novinarstvom bavi od ranih 1970-ih, kada je odmah nakon fakulteta započeo karijeru u političkom časopisu Impulse. Vlasnica ove liste bila je Mira Marković, supruga političara u usponu Slobodana Miloševića. Radio je tada vrlo opasne teme, intervjuirao političke neistomišljenike, a Franco Tuđman mu je tada bio prvi veliki “hvat”.

On i njegova nevjenčana supruga upoznali su se slučajno, a kako je sama Vesna rekla, nije joj se svidio na prvi pogled, ali ju je toliko zasmetao da je pristala izaći s njim na kavu, a onda se sve promijenilo. Sada je Vesna na svom Instagram profilu objavila novi životni ožiljak dok se oprašta od najbolje prijateljice. Poznati srpski fotograf Čeda Komljenović umro je u 83. godini. “Zbogom, dragi moj Monty. Evo, riječi prestaju i nestaju”, napisala je Vesna ispod njihove fotografije iz 1980-ih.