Crna strana porodice Đoković: Marko ne podnosi što je Novakov brat – zato je i uradio OVO …! NISMO IMALI POJMA (FOTO)

0

Cijeli svijet danas zna da je najbolji teniser na svijetu Novak Đoković koji je i nakon mnogih peripetija, povreda, pritisaka sa svih strana, kažnjavanja, izbacivanja sa turnira uspio da sve to prebrodi i da pokaže ko je najbolji na svijetu. Zbog toga svega je malo sa novinarima razgovarao i njegov otac Srđan, koji je spomenuo i svoga sina Marka koji živi u Španiji u Marbelji i o kojem se u posljednje vrijeme svašta priča:

“Sve ću uraditi da se, srednji sin Marko vrati u Srbiju. To mi je rak rana, to što živi u Španiji. Nije nikako mogao podnijeti to što je Novakov brat. Gdje god da bi se pojavi, svi bi ga salijetali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko, a ne Novak. Zbog toga je otišao. Na ljeto završavamo veliku kuću koja je nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe, da se vrati ovamo”

Za Novaka je Srđan rekao da je malo u Monaku, pa je često i u Marbelji, ali da vjeruje da će i on za par godina da se vrati u Srbiju da živi sa svojim narodom. Zbog toga je i kupio neku zemlju na kojoj želi da podigne neku farmu, ali o tome će pričati kada za to dođe vrijeme