Čitava estrada se obrušila na Karleušu: Seka Aleksić žestoko nagazila po televiziji koja je ugostila Jelenu: VI STVARNO NEMATE STIDA, FUJ! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Čitava estrada se obrušila na Karleušu: Seka Aleksić žestoko nagazila po televiziji koja je ugostila Jelenu: VI STVARNO NEMATE STIDA, FUJ! (FOTO)

Jelena Karleuša je nedavno bila gošća emisije “Ekskluzivno” na K1 televiziji i u emisiji COKE studio je imala priliku da govori o raznim aktuelnim temama, ali i da kaže ponešto o svom životu. Ona je u emisiji i pjevala uživo zajedno sa bendom sa kojim je spremila potpuno nove aranžmane za svoje pjesme. Tako je ona otvorila dušu pred svima i konačno javno progovorila o nekim škakljivim stvarima koje zanimaju svijet. Ona je tako govorila o svom privatnom životu, ali i o karijeri i žrtvama koje mora da podnese za karijeru.

Naime, Jelena inače ne važi samo za muzičku divu, nego se ona smatra i ikonom mode i stila, barem ona sebe tako nazova i vidi, a postala je i jedna pd miljenica LGBT grupacije već odavno. Jelena je osoba koju ili ne podnosite ili naprosto obožavate. Prema njoj ne postoji ravnodušna osoba, a ona je toga itekako svjesna. Međutim, kada se tiče odnosa sa kolegama sa estrade, malo ko je sa njom u dobrim odnosima. Ona je uspjela naći način da se zakači sa skoro svakom personom sa estrade, ali kaže da je to zbog toga što je njihov posao okrutan, i takve stvari se očekuju od njih. Jedna od pjevačica sa kojom je na ratnoj nozi je i Seka Aleksić.

Njih dvije su već jako dugo vremena u lošim odnosima, a dolazilo je čak i do suđenja. Seka se inače jako rijetko oglašava na tu temu, ali iz nekog razloga se čii kako na ovo Jelenino gostovanje nije mogla da prešutim, tako da je na svom instragram profilu objavila jedan story na kojem je napisala kako joj je mnogo interesantan slogan televizije K1 na kojem piše “Gledaj bez stida, bravo”. U ovom storiju se moglo zaključiti da je Seka bila izuzetno sarkastična.

Oglasi – Advertisement