Čitač s usana DEŠIFROVAO riječi zavađene braće!- OTKRIVENO ŠTA JE HARI REKAO VILIJAMU U KAPELI- Reakcija starijeg IZNENADIĆE mnoge (FOTO)

0

Na jučerašnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, koja se odigrala posle ceremonije u Vestminsterskoj opatiji, desio se i susret prinčeva Vilijama i Harija, koji je bio nešto rekao svome straijem bratu, a stručnjak za čitanje usana je otkrio šta je to mlađi princ imao da kaže prvom u redu za nasljedstvo krune. Dok je princ Vilijam stajao na ulazu u prvi red, princ Hari ga je bio upitao:”Da prođemo prvi?”. Vilijam je nakon toga samo pogledao svoga brata te je klimnuo glavom, prije nego li je svojoj supruzi Kejt Midlton bio rekao:„Pusti ih da prođu prvi”. Kejt je odgovorila: “U redu”, a onda su Hari i Megan prošli pored nje, princa Džordža i princeze Šarlot i zauzeli svoja mjesta.

Zaista šturo, kako su mnogi pomislili. Vilijam je na pitanje brata odgovorio klimanjem glave, a onda je kao šlag na tortu uslijedilo i ” u redu” od strane Kejt Midlton. U svakom slučaju, za mnoge je to bilo sasvim dovoljno pored turbulencija koje postoje između braće i činjenice da su u subotu uvečer sa bdenja u Vestminster holu otišli odvojeno: “Dobro je što uopšte komuniciraju”, moglo se čuti nakon što je objavljen video susreta iz Vindzora.

Ipak, dobro je što su Megan, Hari, Kejt i Vilijam sjedili u istom redu, te je dobro da su braća hodala jedan pored drugoga na kraljičinoj sahrani. Ipak, sada mnogi čekaju da vide šta će se desiti u nastavku, poslije dana žalosti u Britaniji, a to je 26. septembra. Svi se sada pitaju da li će primirje između braće koje je započeto prije desetak dana u Balmoralu, gdje su braća zajedno sa suprugama pozdravljala okupljene građane imati duži rok trajanja, ili će nakon svega ti odnosi postati još komplikovaniji?