CIJELI SVIJET U ŠOKU- UPRAVO SE SAZNALO- Svjetski poznata pjevačica pokušala da oduzme sebi život- ”NE VIDIM SMISAO DA ŽIVIM BEZ NJEGA”- JA NISAM DOBRA OSOBA (FOTO)

0

Nema te granice koja će nas rastaviti, ti ćeš zauvijek ostati moja beba”, riječi su kojima se Šinejd O’Konor oprostila od sina Šejna (17) koji je izvršio samoubistvo prije nekoliko dana. Kako je ova, nekada svjetski veoma popularna pjevačica otkrila svojim fanovima, njen si je prije toga već u dva navrata pokušao da oduzme sebi život, te se bavio i planirnjem svoje sahrane:

“Prije mjesec dana, Šejn je smješten u bolnicu jer je pronađena njegova poruka o samoubistvu kao i detaljni planovi za sahranu”, napisala je Šinejd. “Pa ipak, oni su ga otpustili. Rekli su da nije bilo planova”. Pjevačica je u četvrtak na društvenim mrežama objavilada osjeća kako”Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim moje”, pa je svojim pratiocima rekla da je sada i sama u bolnici jer je razmišljala da okonča svoj život:

” Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živjeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam zbog njega , a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja djeca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pjevam, a nisam” – napisala je Šinejd.