Cijeli svijet u šoku: On je nekada bio žensko, a ona je nekada bila muško- Sada su se vjenčali i žele da dobiju svoje prvo dijete

0
74

Da je u današnje vrijeme sve moguće, kao i da je ljubav slijepa je svakako istinito i tu polemike više nema.

Ovaj par o kojem danas pišemo je očiti primjer da se danas može sve što se hoće, pa i da muškarac postane žena, a žena da postane muškarac, i da se na kraju svega takvo dvoje zaljube jedno u drugo, i da na vrhuncu svega dobiju dijete. Čitavo društvo je podjeljeno oko svega toga. Pa su mnogu za takve vrste transformacija i veza, dok mnogi drugi osuđuju ovakve transformacija i ljudsko igranje i glumljenje Boga.

On je nekada bio žensko, ali se nije osjećao kao takav, i na kraju je odlučio da promjeni spol i postane muško. Na drugoj strani slična priča, samo što je ona nekada bila muško, ali je mnogo osjećala tu svoju feminiziranu stranu, pa je isto tako odlučila da promjeni spol i postane žensko. Na kraju su se njih dvoje vjenčali i sada rade na tome da dobiju svoje prvo dijete.

Njeno je ime Hannah, bila je vojnik i nakon dvije godine službovanja u Avganistanu vratila se kući i odlučila da promjeni spol, pa se ponovo u službu u vojsku vratila, ali ovaj puta kao žensko. Dok na drugoj strani Jake je rođen kao žensko, a svoj spol je promjenio kada je napunio 25. godina

Jake i Hannah su izgovorili svoje sudbonosno DA u Londonu, u gradskoj vijećnici, i mnogi su ih podržali u tome.

Par se upoznao 2015. godine, kada su i došli na naslovnice tabloida, a njih dvoje za svoju vezu i vjenčanje kažu da je to nešto najbajkovitije što su doživjeli i da će beba biti zaokruženje njihove veze i ljubavi.