Cijela Srbija u žalosti – šta mislite šta se desilo sa Žikom poslije sahrane njegovog sina

0
60

Kada se vijest proširila da je sin od poznatog balkanskog glumca Srđana Žike Todorovića preminuo sa samo tri godine, onda je to potreslo cijeli region. Niko nije mogao niti zamisliti kako je došlo do toga i da se to desilo.

Prijatelji od Žike i sve njegove kolege su ostali u nevjerici, pa čak i onda kada je njegove prijateljica koju poznaje dugo godina završila u bolnici jer je doživjela šok kada je Danica saznala za ovu tužnu vijest.

Nakon svega toga što se dogodilo, onda je još mnogo ljudi zabrinuto za Žiku zbog toga što on više nije takav kakav je nekada bio. Njegov bliski prijatelj je otkrio kako je Žika samo šutio danima.

Nikako nije jeo, niti pričao niti šta pio, a rekao je kako je samo šutio i gledao prazno kroz prozor. Njega je ovaj cijeli trenutak slomio i nekako je propao u totalnosti, gdje ga mnogi nisu vidjeli takvog.

Sada je on ljudima totalno neprepoznatljiv, a cijela ova situacija ga je slomila jer ipak nije mala stvar izgubiti sina. Doktori su nekoliko puta došli kako bi ga pregledali, ali ih on nije ništa slušao šta su mu govorili.

Nekako se sada nalazi u svome svijetu, a mnogi su rekli da je najbolje da ga ostave da miruje sada malo kako bi došao sebi poslije ovog teškog i tragičnog događaja.

Mnogi članovi porodice i prijatelji od Žike su ostali shrvani sa ovim, ali i njegovi mnogi fanovi, te svi znaju koliko je Žika voljen u cijeloj Srbiji, ali i u regionu.