CIJELA SRBIJA I REGIJA U SUZAMA- ZAUVIJEK JE OTIŠAO NAŠ POZNATI PJEVAČ- Njega su baš svi voljeli- Njegova kćerka u potresnoj poruci OTKRILA UZROK SMRTI (FOTO)

0

Branislav Anđelović Bane, nekadašnji član čuvenog sastava “Rokeri s Moravu”, umro je 12. januara u 76. godini. On se godinama nije pojavljivao u javnosti, te se malo zna o njegovom životu kada je napustio poznatu grupu.

Rođen je 1946. godine, te je bio i jedan od osnivača Rokera s Moravu koju je napustio nakon 11 godina, a u javnosti je bio poznat po svome nadimku Bane Ćoro Anđelković se veoma dugo bavio džez i bluz muzikom, a mnogi su uvijek govorili kako su sa njegovim odlaskom Rokeri s Moravu bili mnogo izgubili. Živio je u Beogradu, a slava ga nije nikada zanimala

 

Tužnu vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama potvrdila je njegova najmlađa kćerka Dijana: ” Danas rano ujutru smo izgubili mog oca Baneta, muzičku legendu Balkana – objavila je Dijana na “Fejsbuku”. Dalje je napisala i ovo: ” On je imao operaciju kuka, međutim, zarazio se koronom, a komplikacije su veoma brzo dovele do smrti. Bane će biti u sjećanju miliona obožavalaca, kroz nekoliko generacija, koje su sve uživale u skečevima “Rokera s Moravu” i rok-folk parodija po kojima su bili dobro poznati. Tata, nadam se da počivaš u miru i da si na boljem mjestu.”